Rămâi conectat

Actualitate

AJOFM Alba: 708 persoane și-au găsit un loc de muncă în luna octombrie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La sfârșitul lunii octombrie, în evidențele AJOFM Alba figurau 11.700 persoane dintre care 4.364 şomeri indemnizați și 7.336 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă fără a beneficia de drepturi bănești.

Potrivit reprezentanților instituției, în urma acordării serviciilor de mediere, s-a reușit plasarea în muncă a 708 persoane, dintre care 553 în locuri de muncă pe perioadă nedeterminată și 155 în locuri de muncă pe perioadă determinată.

Între aceste persoane se află 86 de absolvenți, dintre care 27 au fost angajați prin subvenționarea locurilor de muncă. De asemenea, prin aplicarea setului de masuri active prevăzute pentru promovarea incluziunii sociale s-a reușit încadrarea în muncă a unei  persoane cu handicap.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea