Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

AJF Alba a stabilit grupele pentru “Cupa Satelor” la fotbal, cu 12 echipe la start

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, organizează “Cupa satelor la fotbal”, ediţia 2018/ 2019, la care participă 12 echipe formate din copii născuţi după 1 ianuarie 2006, din satele şi comunele din județul Alba, care respectă următoarele condiţii: jucătorii trebuie să aibă domiciliul în localitatea înscrisă în competiţie, înscrierea se face pe baza unui formular vizat de primărie, iar participarea la jocuri se face pe baza carnetului de elev vizat la zi.

Cele 12 echipe înscrise din Alba au fost repartizate recent în 4 grupe, după cum urmează: Pianu, Șugag, Ighiu (grupa A), Șona, Sâncel, Valea Lungă (grupa B), Sântimbru, Crăciunelu de Jos, Stremț (grupa C), Bistra, Sălciua, Unirea (grupa D), prima etapă fiind în perioada 2-4 noiembrie, până atunci AJF Alba urmând să stabilească exact locațiile unde se vor desfășura partidele și programul propriu-zis. Lotul unei echipe Under 13 va fi alcătuit din 16 jucători, iar fiecare echipă poate avea în efectiv şi 3 fete născute în 2004 sau mai tinere. O echipă va fi formată din 9 jucători şi se vor disputa două reprize a câte 15 minute cu o pauză de 5 minute între ele.

Etapa județeană este programată între 1 octombrie 2018 și 15 martie 2019, urmată de etapa regională (1 aprilie – 15 mai 2019) – Alba fiind repartizată în Zona 5 alături de reprezentantele județelor Covasna, Brașov, Sibiu, Harghita și Mureș – și etapa națională (25 mai – 10 iunie 2019). Într-un eveniment găzduit de Muzeul Satului din București, Federația Română de Fotbal a lansat la finele lunii trecute, Cupa Satelor, competiție la a cărei primă ediție s-au înscris deja peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele și comunele României. Aceștia vor împărtăși pasiunea și talentul lor pentru fotbal în fazele locale, regionale și finale ale Cupei Satelor, toate organizate în mediul rural.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea