Rămâi conectat

Politică Administrație

Aiudul ar putea găzdui competiții naționale de tenis de câmp. Proiect pe masa consilierilor pentru construirea unui teren omologabil în parcul municipal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din luna februarie, este supus aprobării proiectul de hotărâre privind încheierea unui act adițional la contractul de asociere dintre Consiliul Local Aiud și Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, scopul acestuia fiind dezvoltarea, pe una din locațiile din Parcul Municipal Aiud, a unui teren de tenis de câmp omologabil de către Federația Română de Tenis.

Potrivit reprezentanților primăriei Aiud, depinde de votul consilierilor locali dacă rezultatele foarte bune, chiar excepționale, obținute de tineri sportivi aiudeni vor genera și evenimente sportive locale.

”Administrația publică locală aiudeană privește cu admirație tinerii care aleg să valorifice timpul liber prin practicarea unui sport, ca de exemplu tânăra sportivă Alexia Mărginean, care s-a făcut remarcată la nivel național la competițiile de tenis de câmp.

În aceste condiții activitățile sportive importante ce urmează să se desfășoare vor contribui la promovarea urbei noastre, mai mult decât atât, terenul va facilita activitățile sportive desfășurate de către instituțiile de învățământ.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că, investițiile vor fi suportate de către Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, la încetarea asocierii investiția urmând a intra în proprietatea Municipiului Aiud””, a transmis, printr-un comunicat de presă, primăria Aiud. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea