Rămâi conectat

Sport

Aiudeanul S. Szekely, rămâne în Seria a 4-a, dar… la CSM Lugoj | Experimentatul atacant a plecat de la CNS Cetate Deva, deşi a marcat 5 goluri în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul atacant aiudean Szabolcs Szekely rămâne în Seria a 4-a a eşalonului terţ, dar nu la CNS Cetate Deva. Vârful a acceptat provocarea venită de la CSM Lugoj, semnând un contract pentru un sezon cu gruparea din Timiş.

Ne-am înţeles deja şi pot spune că în viitoarea ediţie voi evolua la CSM Lugoj. Ştiu că se vrea performanţă în următorul campionat şi mă bucur că antrenorul Cosmin Petruescu m-a dorit”, a spus “Sabi” Szekely.

Este un jucător important, experimentat cu care voi relua colaborarea în această vară. Într-adevăr este unul dintre jucătorii cu care vreau să colaborez în viitorul campionat. Cu Sabi am colaborat foarte bine în trecut, atât la Recaş, cât şi în Liga 1, la ACS Poli Timişoara. Să nu uităm că a fost golgheterul acelui tur de campionat în Liga 1 şi a fost declarat atacantul anului. Sunt convins că nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal, mai ales la nivelul eşaloanelor doi şi trei„, a precizat antrenorul Cosmin Petruescu.

CSM Lugoj a terminat campionatul precedent pe ultima treaptă a podiumului, după 9 victorii consecutive. S. Szekely va împlini 32 de ani astăzi, iar în returul încheiat a evoluat la gruparea hunedoreană CNS Cetate Deva, marcând în 5 rânduri, după ce turul a fost echipier al Performanţei Ighiu. Din lotul devenilor, preluaţi recent de antrenorul Gică Barbu, au fost disponibilizaţi 10 jucători. Printre cei cărora nu li s-au făcut oferte de prelungire a contractelor se numără R. Bodea (dorit la Unirea Alba Iulia), sau Cornea (ce va fi testat de FC Hermannstadt), fiind păstraţi, în schimb, Făgărăşanu şi Boldea (ex-Performanţa Ighiu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea