Rămâi conectat

Ştirea zilei

Aiudeanul Polgar Levente, mai aproape de a participa la Ultra Arctic Marathon. Mihnea Motoc, fost ministru al Apărării, își donează ziua de naștere, pentru a îndeplini visul ultra-maratonistului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Polgar Levente, mai aproape de a participa la Ultra Arctic Marathon. Mihnea Motoc, fost ministru al Apărării, își donează ziua de naștere, pentru a îndeplini visul ultra-maratonistului. Într-o postare pe facebook, acesta a adresat îndemnul, celor care ar dori să îi facă un cadou, să doneze suma de bani pe care ar fi cheltuit-o, pentru a ajuta la îndeplinirea unui vis.

„Puțini dintre noi mai au vise; și mai puțini cred cu putere că le pot împlini. Polgar Levente Ioan, ultra-maratonist de excepție și cu suflet mare de român, este printre acești foarte puțini. Visul lui e să participe la actuala ediție a Ultra Arctic Marathon, probabil cea mai grea încercare de acest fel la ora actuală în lume.

Levi, cum i se spune, este și singurul alergător cu dizabilitate (și-a pierdut un braț într-un accident din copilărie) care e acceptat să competiționeze în circuitul acestor ultra-maratoane.

Singur nu poate achita taxa de înscriere (3500 lire sterline); a strâns o mică parte din acești bani, însă până la termenul de închidere a înscrierii au mai rămas doar 3 săptămâni.

De aceea m-am decis să îmi donez într-un fel ziua de naștere pentru ca acest proiect să se poată realiza.

Îi rog pe toți aceia dintre dumneavoastră care s-ar fi putut gândi să îmi facă un cadou să doneze mai bine pentru visul lui Levi. Nu e nevoie de sume mari, e suficient să fim mulți care facem acest lucru. Coordonatele contului său bancar sunt indicate mai jos.

Vă mulțumesc de pe acum pentru omenie și credința că visele sunt cele care mișcă lumea!”, a scris fostul ministru pe rețeaua de socializare.

Nume: POLGAR LEVENTE IOAN
Banca Transilvania: RO24BTRLRONCRT0329751501 (RON)
RO71BTRLEURCRT0329751501 (EUR)
Cod SWIFT: BTRLRO22ABI

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea