Rămâi conectat

Curier Județean

Aiudean trimis în judecată pentru omor calificat – Adrian Tamaș a înjunghiat un tânăr în discoteca din Ciumbrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

cutitAdrian Tamaș, de 41 de ani, din Aiud, arestat în 14 iulie a.c. după un scandal în discoteca din Ciumbrud, a fost trimis în judecată sub acuzația de omor calificat.

Potrivit raportului IPJ Alba de la acea dată ”în jurul orei 2.50, în urma unor discuţii contradictorii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între victimă, un tânăr de 22 de ani din comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba şi Adrian T. de 41 de ani din municipiul Aiud, judeţul Alba împrejurare în care bărbatul de 41 de ani la înjunghiat pe tânăr în zona pieptului. Victima a fost transportată, în stare critică, la Institutul Inimii Cluj Napoca unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în prezent starea acesteia fiind stabilă. Faţă de Adrian T. procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore iar în baza probatoriului administrat în cauză, judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile”.

Primul termen în acest dosar este fixat pe data de 26 august a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea