Rămâi conectat

Actualitate

AFM anunță startul celei de-a treia runde de atragere de fonduri pentru programul ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AFM anunță startul celei de-a treia runde de atragere de fonduri pentru programul ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”

AFM anunță startul celei de-a treia runde de finanțare pentru conectarea la apă și canalizare a familiilor cu venituri reduse.

Suma alocată este de 653,6 milioane de lei, iar cererile se pot depune începând cu 4 decembrie

Măsura vizează sprijinirea familiilor și persoanelor singure cu venituri sub salariul minim pe economie pentru plata cheltuielilor de branșare/racordare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare.

Solicitanții sunt operatorii de servicii de utilități publice din sectorul de apă/apă uzată, care trebuie să încheie parteneriate cu unități administrativ-teritoriale sau asociații de dezvoltare intercomunitară.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului este de 1.900 euro/gospodărie, iar finanțarea este de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea