Rămâi conectat

Politică Administrație

Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, ACUZAȚII GRAVE după alegerile PNL: „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, ACUZAȚII GRAVE după alegerile PNL: „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, reacționează după ce a pierdut alegerile pentru funcția de prim-vicepreședinte în fața europarlamentarului Rareș Bogdan. El spune ironic că a fost „martorul unei minuni”. „Nu este vorba despre biblica înmulțire a pâinilor și peștilor, dar seamănă”, spune Veștea, care acuză că s-au fraudat voturile. „Aproximativ 1.200 de votanți au furnizat fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcția de vicepreședinte a făcut parte și din echipa de numărare a voturilor este tot o minune”, susține Adrian Veștea.

„Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulțire a pâinilor și peștilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanți să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcția de vicepreședinte a făcut parte și din echipa de numărare a voturilor este tot o minune. Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile. Dictatorul a murit în 1953, dictonul a rămas, că de-aia e dicton. Dar să trecem, că toate trec în viață. Importante nu sunt funcțiile pe care le deții, important este cum le folosești pentru a lăsa ceva bun în urma ta.

Rezultatul votului de astăzi pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale: Rareș Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veștea 690 de voturi, 45 de voturi anulate.
Mult succes, Rareș Bogdan! Mult succes și celorlalți colegi aleși astăzi în forul de conducere al partidului!
Mulțumesc în mod special celor care, în cele două zile de Congres, dar și în campania internă, au ținut la ștaiful liberal și au avut un comportament demn de ceea ce înseamnă PNL în istoria României.

În ceea ce ne privește, noi, liberalii brașoveni ne întoarcem la treabă. Treabă chibzuită. Pentru că asta așteaptă oamenii de la noi”, scrie Veștea pe mediul de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea