Adrian Bicheși, implicat în ultimele două dispute uniriste împotriva Stelei! “Este un meci cu care te întâlnești rar în viață! Vrem să ieșim cu capul sus din teren”, spune antrenorul principal al Unirii Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Actualul principal al Unirii Alba Iulia, Adrian Bicheși, a fost implicat direct în ultimele două partide susținute de “alb-negri” împotriva Stelei București (așa se numea atunci echipa guvernată de Gigi Becali).

Cronologic vorbind, Bicheși s-a aflat pe banca tehnică a Unirii Alba Iulia la ultima victorie albaiuliană în Liga 1, 2-1, pe “Cetate”, 1 mai 2010, meci în care a cunoscut botezul primei ligi Nicușor Stanciu! Pentru amfitrionii conduși de Blaz Sliskovic au înscris Veljovic (24) și Fl. Dan (83), trupa lui Mihai Stoichiță egalând prin Arman Karamyan (43). De asemenea, Bicheși s-a regăsit în staff-ul tehnic al ardelenilor și la ultima dispută directă, pe “Ghencea”, în optimile de finală ale Cupei României, 1-2 (1-1) din 9 noiembrie 2006. Marcatorii formației lui Cosmin Olăroiu au fost Ghionea (31) și Cristocea (60), egalarea fiind reușită de Marincean (39). Din lotul lui Mihai Zamfir făceau parte, printre alții G. Rotaru, Opriceană, I. Cazan, Ghiorma, C. Cristea, Zăgrean, Dâlbea, M. Manea, Cl. Oara sau D. Tătar.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

*Bicheși: “«Cetate» a fost neglijat ani buni! Acum plătim!”

Acest joc reprezintă un premiu pentru noi ca și echipă. Din păcate, la nivel organizatoric Alba Iulia nu este pregătită. Indiferent că jucam sau nu cu Steaua, stadionul nostru trebuia să arata altfel. “«Cetate» a fost neglijat ani buni! Acum plătim!”, a declarat Adrian Bicheși, la Radio Unirea FM.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Așa cum îl așteaptă suporterii, așa îl așteptăm și noi în cadrul echipei. Sperăm să fim puternici, iar oamenii din stadion să ne spună «bravo», indiferent de rezultatul final. Partida reprezintă o sărbătoare pentru Unirea Alba Iulia și trebuie să ieșim cu capul sus de pe teren”, a mai adăugat Bicheși, antrenor invincibil în acest sezon, după 8 întâlniri.

*”La fotbal s-au mai întâmplat surprize”

La fotbal s-au mai întâmplat suprize și ne pregătim pentru așa ceva. Cu acest meci Unirea Alba Iulia poate reajunge în fotbalul mare, avem ocazia să recâștigăm încrederea oamenilor. Le-am și spus băieților în vestiar că este un meci cu care nu te întâlnești oricând, poate de două ori în viață. Este păcat să nu profiți, să nu dai totul. Ne dorim un rezultat onorabil într-un joc în care avem foarte multe de câștigat”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși pentru sursa mai sus citată. În privința lotului, a revenit căpitanul Ciprian Selagea, învoit câteva zile, pentru anumite probleme personale. În schimb, vor absenta Vitinha (încă nu a primit documentele din Bulgaria) și fundașul Adrian Matei, accidentat grav în confruntarea cu Metalurgistul Cugir. Acesta va suporta o intervenție chirurgicală la pometele stâng (fractură) și va ratat toate întâlnirile până la sfârșitul anului.

Dan HENEGAR