Rămâi conectat

Curier Județean

Admitere liceu 2015: 409 elevi vor concura pentru 120 de locuri la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 30 mai 2015, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” se va desfășura prima etapă a examenului de admitere în clasa a IX-a, potrivit unui comunicat de presă remis de reprezentanții instituției.

colegiul militarPentru ocuparea celor 120 de locuri (l00 băieți și 20 fete) vor concura 409 elevi de gimnaziu (302 băieți și 107 fete).

Vineri, cei 409 candidați sunt așteptați în colegiu, până la ora 16:00, urmând ca sâmbătă, începând cu ora 9:00, să susțină testul grilă de verificare a cunoștințelor la limba și literatura română și matematică, test la care trebuie să obțină minim nota 6,00 pentru a fi declarat admis. A doua etapă se va desfășura în data de 6 iulie, iar candidații admiși la testul grilă și la evaluarea națională, vor fi ierarhizați în ordinea strict descrescătoare a mediilor finale de admitere, în limita numărului de locuri, atât la fete cât și la băieți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea