Rămâi conectat

Curier Județean

ADMITERE LICEU 2014: A treia etapă de repartizare computerizată are loc joi și vineri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A treia etapă de repartizare computerizată are loc joi și vineri (4-5 septembrie), conform calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale. În Alba, promovabilitatea elevilor corigenți de clasa a VIII-a a fost de 100%. Astfel toți cei 205 elevi care sunt acum absolvenți ai clasei a VIII-a, se pot înscrie la liceu.

A treia etapă de repartizare computerizată este pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară mai târziu.

La liceu se pot înscrie și elevii care nu au susținut evaluarea națională, dat fiind faptul că învățământul de 10 clase este obligatoriu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea