Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Administratorii unei firme din Alba cercetați pentru fals și înșelăciune – au produs un prejudiciu de aproape 9.000 de lei la CFR Marfă, declarând cantități mai mici la un transport de fier vechi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma activităților desfășurate, poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Orăştie au stabilit că reprezentanţii unei societăţi comerciale din judeţul Alba au predat la stația C.F.R. Simeria Triaj 10 vagoane de marfă încărcate cu fier vechi, consemnând în documentul de transport o greutate a încărcăturii a fiecărui vagon între 35.000 kg şi 36.000 kg, dar, în realitate, în fiecare vagon a fost încărcată marfă cu o greutate mult mai mare.

vagon cu fier vechiÎn acest fel, societatea de transport a obţinut o diminuare a taxelor de transport pe calea ferată.

În urma verificărilor efectuate de către o societate din municipiul Hunedoara, în calitate de destinatar, s-a stabilit, cu ocazia cântăririi vagoanelor, o cantitate de 117.350 kg. de fier vechi, în plus față de cantitatea declarată pe documentele de transport, pentru cele 10 vagoane transportate pe calea ferată.

Prin urmare, prejudiciul cauzat S.N.T.F. C.F.R. Marfă depăşeşte 8.800 lei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de fals intelectual în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea