Adina Ghidoarcă a semnat cu HC Alba Sebeş *O “turcoaică” sub comanda lui Alexandru Weber

Adina Ghidoarca“Turcoaica” Adina Ghidoarcă, este noua achiziţie a formaţiei feminine de handbal HC Alba Sebeş, jucătoarea în vârstă de 27 de ani evoluând pe postul de coordonator de jos, sezonul trecut la echipa Ardeşen GSK, cu care a debutat în Challenge Cup.

Handbalista înregimentată de conjudeţene este originară din Piatra Neamţ şi a mai evoluat la HCF Piatra Neamţ şi în prima ligă la Cetate Deva. “Încet încet ne atingem ţintele dorite, mai căutăm o extremă dreapta. Discuţiile sunt avansate cu interul Andreea Antoce, ce a evoluat la CSM Cetate Deva “, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

*A 5-a achiziţie: surorile Pătuleanu în efectiv

Înainte de achiziţionarea moldovencei, HC Alba Sebeş a mai reuşit alte 4 transferuri: Delia Roman (portar, fostă la HC Vlady Oradea, HC Zalău, CSM Cetate Deva), Andreea Pătuleanu (22 ani, centru, SCM Craiova), Mihaela Pătuleanu (25 ani, HCM Rm. Vâlcea, inter dreapta) şi tânăra Raluca Bojan (CSŞ 2 Baia Mare). Alături de handbalistele experimentate se mai pregătesc două junioare de la LPS Sebeş, Teodora Cunţan şi Iulia David, iar campania de achiziţii nu se opreşte aici.

Săptămâna viitoare va avea loc, probabil vineri, primul amical al verii, în deplasare cu Mureşul Tg. Mureş, fosta colegă de serie unde a ajuns Viorica Suba, după promovarea în Liga Naţională.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...