Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Adăpost de animale cuprins de flăcări la Lunca Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detașamentul de pompieri din Aiud a intervenit, marți după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale.

Se acționează cu autospeciale cu apă și spumă pentru limitarea extinderii flăcărilor. După îndepartarea oricărui pericol se vor efectua cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza și pentru a se evalua pagubele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE:Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină, la ora 18.04, în loc. Lunca Mureşului, pe str. Mică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti (adăpost de animale), proprietatea lui K.L. S-a intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Lunca Mureşului şi Ocna Mureş. Din cauza unui incendiu de resturi vegetale, focul scăpat de sub control, s-a extins la anexa gospodărescă (adăpostul de animale) aflată în apropiere, generând incendiul. În incendiu au ars acoperişul adăpostului de animale confecţionat din lemn şi învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, o anexă gospodărescă (şură) confecţionată din lemn pe circa 50 mp, 1 tonă de fân şi 2 tone de baloţi de lucernă. Pagubele produse se ridică la valoarea de aproximativ 20.000 lei, iar bunurile salvate la valoarea de 100.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise”, precizează reprezentantul ISU Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba Mai mulți călători au avut o surpriză în timp ce se plimbau prin satul Dealu Lămășoi, de 1 mai. Două vipere le-au ieșit în cale, iar călătorii au imortalizat momentul, filmându-le și făcându-le poze, pe care le-au distribuit pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea