Acţiuni ale poliţiştilor din Blaj şi Baia de Arieş soldate cu amenzi și confiscări de bunuri

În data de 21.11.2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj – Compartimentul Rutier, Poliției Orașului Baia de Arieș și a Postului de Poliție Lupșa, sprijiniți de specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au aplicat 30 de sancţiuni contravenționale şi au depistat 9 conducători auto care au circulat cu autoturisme având defecţiuni tehnice.

La data de 21 noiembrie a.c., pe raza municipiului Blaj, a oraşului Baia de Arieş şi în localitatea Lupşa, judeţul Alba, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj – Compartimentul Rutier, Poliției Orașului Baia de Arieș și a Postului de Poliție Lupșa, sprijiniți de specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au desfăşurat 2 acţiuni, care au avut ca scop depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme care nu corespund din punct de vedere tehnic, precum şi pentru impunerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel că, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 30 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 6595 lei.

Din totalul de 30 de sancţiuni aplicate, 9 sancţiuni au fost pentru defecţiuni tehnice, 3 sancţiuni aplicate conform dispoziţiilor Legii 12/1990 republicată iar restul pentru alte abateri rutiere, conform OUG nr. 195/2002 republicată.

Poliţiştii au controlat 15 autoturisme şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe parcursul acestei acţiuni, poliţiştii au constat 2 infracţiuni în flagrant (conducerea unui autoturism neînmatriculat, tractarea unei remorci neînmatriculate) şi au reţinut 3 permise de conducere (un permis pentru conducere sub influenţa alcoolului şi 2 pentru depăşire neregulamentară).

De asemenea, au fost controlaţi, de către poliţişti, 8 agenţi economici şi au fost confiscate bunuri în valoare de 500 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...