Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiunea ”Pictăm pentru mama”, în 5 și 6 martie, în cadrul campaniei „Pentru un Sebeş informat. Respirăm acelaşi aer”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii din Sebeş sunt aşteptaţi în zilele de 5 martie şi 6 martie între orele 13.00-16.00, în parcarea din faţa Kronospan pentru a se pregăti de Ziua Mamei.

kronospanCăsuţe din lemn, acuarele de toate culorile și pensule mai mici sau mai mari sunt ustensilele cu care copiii vor crea cele mai frumoase cadouri pentru Mama.

În tot acest timp, ei vor putea servi mere româneşti şi ceai cald.

Această activitate are loc în cadrul campaniei ”Pentru un Sebeş informat. Respirăm acelaşi aer”, începută în data de 20 februarie 2016 şi care constă în oferirea de informaţii referitoare la legislaţia de mediu impusă de Comisia Europeană, detalii referitoare la formaldehidă şi pulberi utilizate în procesul de producţie, dar şi activităţile şi instalaţiile folosite de către Kronospan Sebeş pentru reducerea emisiilor în atmosferă.

Citește și Mesaje de Ziua Mamei 

Cei doi organizatori ai acestei campanii au o activitate constantă în problemele de protecţie a mediului.

Asociația Planeta Verde este o asociaţie nonprofit înfiinţată în anul 2010, ai cărei membri fondatori au o experienţă vastă în domenii precum: mediu și schimbări climatice, servicii publice, amenajarea teritoriului, energii regenerabile, turism, cultură civică şi dezvoltare durabilă.

Kronospan Sebeş este cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România. Compania și-a arătat constant deschiderea pentru informarea corectă a cetățenilor cu privire la orice aspect de mediu legat de activitatea de producție pe care o desfășoară la Sebeș. De asemenea, la nivel local și național compania s-a implicat in diferite campanii în domeniul protecției mediului. În total, în cadrul acțiunilor de mediu au fost curățate peste 100 de hectare de teren. Iar prin proiectul „Mereu Verde”, debutat în anul 2008 sub sloganul „Plantăm viitorul împreună!”, Kronospan desfăşoară periodic activităţi de împădurire, cu implicarea atât a autorităţilor locale şi naţionale, cât şi a partenerilor sociali (instituţii de învăţământ, ONG-uri etc.). Până acum, proiectul „Mereu Verde” a însemnat plantarea a peste 100.000 de puieţi. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea