Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune puternică a polițiștilor, la Blaj, de ”Sărbătoarea Mierii”: Amenzi de aproape 20.000 de lei. Trei permise reținute pentru viteză, depășire și alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă publică cu ocazia „Sărbătorii Mierii”, ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Manifestarea s-a încheiat fără evenimente negative.

În perioada 24 – 25 martie a.c., poliţiştii din Blaj au acţionat, cu efective suplimentare, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, pe raza municipiului, cu ocazia manifestării tradiţionale „Sărbătoarea Mierii”, ce a avut loc în municipiu.

Poliţiştii din Blaj au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, ai Serviciului Rutier, de poliţişti ai secţiilor de poliţie rurale Jidvei şi Blaj precum şi de jandarmi, în total, în activităţile de menţinere şi prevenire a incidentelor, fiind angrenaţi 40 de poliţişti şi 23 de jandarmi.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 148 de persoane, au fost verificate 161 de autovehicule şi au fost controlate 6 societăţi comerciale.

Au fost constatate şi sancţionate 99 de abateri de natură contravenţională, din care 74 de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, 10 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 15 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 19.645 de lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, 3 permise de conducere (unul pentru depăşirea cu peste 50 km/oră a limitei legale de viteză, unul pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru conducere sub influenţa alcoolului).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea