Acțiune puternică a polițiștilor, la Blaj, de ”Sărbătoarea Mierii”: Amenzi de aproape 20.000 de lei. Trei permise reținute pentru viteză, depășire și alcool

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Blaj au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă publică cu ocazia „Sărbătorii Mierii”, ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Manifestarea s-a încheiat fără evenimente negative.

În perioada 24 – 25 martie a.c., poliţiştii din Blaj au acţionat, cu efective suplimentare, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, pe raza municipiului, cu ocazia manifestării tradiţionale „Sărbătoarea Mierii”, ce a avut loc în municipiu.

ELIT

Poliţiştii din Blaj au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, ai Serviciului Rutier, de poliţişti ai secţiilor de poliţie rurale Jidvei şi Blaj precum şi de jandarmi, în total, în activităţile de menţinere şi prevenire a incidentelor, fiind angrenaţi 40 de poliţişti şi 23 de jandarmi.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 148 de persoane, au fost verificate 161 de autovehicule şi au fost controlate 6 societăţi comerciale.

Mihail David - 2020

Au fost constatate şi sancţionate 99 de abateri de natură contravenţională, din care 74 de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, 10 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 15 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 19.645 de lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, 3 permise de conducere (unul pentru depăşirea cu peste 50 km/oră a limitei legale de viteză, unul pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru conducere sub influenţa alcoolului).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...