Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune IPJ Alba pentru creşterea siguranţei pietonilor. 11 conducători auto, fără permis, pentru că nu au acordat prioritate de trecere acestora

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din judeţul Alba au organizat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei pietonilor. În cursul zilei de ieri, 11 conducători auto au rămas fără permis pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii din structurile de ordine publică, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate neacordării de prioritate pietonilor.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 11 conducători auto ce nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public. Complementar sancţiunii aplicate, conducătorilor auto le-a fost suspendat permisul de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

Alţi 65 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 19.430 lei.

Acţiunile, dedicate creşterii siguranţei rutiere, vor continua.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 19 ani, din Sebeș, suspect că s-a urcat drogat la volan: Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 19 ani, din Sebeș, suspect că s-a urcat drogat la volan: Este cercetat de către polițiști Un tânăr de 19 de ani, din Sebeș, este suspectat că s-a urcat drogat la volan și este cercetat de către polițiști. Conform IPJ Alba la data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea