Acţiune de Crăciun realizată de membrii TSD Alba, la casele de tip familial din Abrud şi Vingard

Organizaţia TSD Alba a iniţiat cu prilejul Crăciunului o acţiune de caritate, care a vizat casele de copii aflate în judeţ.

Tinerii au pus mână de la mână şi au adus zâmbetul şi fericirea pe chipul a peste 50 de copii din casele de tip familial din Abrud şi casa de copii Sf. Andrei din Vingard. Au fost alese casele de copii care, din cauza distantei si accesibilităţii nu au beneficiat în ultimii ani de atenţia politicienilor, personalităţilor publice, firmelor si autorităţilor, după cum ne-au spus membrii TSD.

ELIT

Copiii i-au întâmpinat cu un program de poezii şi colinde şi şi-au exprimat dorinţa de a mai fi vizitaţi şi în anii următori. Alături de tinerii social-democraţi au fost domnul deputat Ioan Dîrzu, primarul oraşului Abrud, Simina Nicolae si domnul părinte Stănila Ioan din Vingard.

Pe aceasta cale tineretul social-democrat urează sărbători fericite tuturor cititorilor!

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

9 Comentarii

boieru 20 decembrie 2013 at 11:48

Atentie mare ,parintele STANILA este cel mai mare mafiot din Vingard.El a fost pana acum un an cu PDL-HAVA.Acum este cu USL.Parintele a infintat centru de copi pentru a avea nevasta si copii lui servici si popa sa poata ciordi din ceea ce primesc copii centrului.Popa sa-si vada de slujba.

anonim 21 decembrie 2013 at 3:44

Nu conteaza apartenta politica, ci doar satisfactia copiilor. Bucuria de a purta cateva ore in prezenta unor musafiri. E de neegalat!

anonim 21 decembrie 2013 at 10:07

Domnule ”boieru” mai întâi să iei gramatica de clasa a IV a să te înveţi să scri corect şi după aceea să faci şi tu ce a făcut popa pentru copiii aceştia ca să poţi avea tupeul ordinar să vorbeşti de alţii. Halo „Nelu” boieru popa n-a putut vota cu Hava şi nici să-l susţină pentru că el şi credincioşii lui au buletin de Vingard, cred că-l confuzi cu primaru.

anonim 21 decembrie 2013 at 14:09

boieruleeee, informeaza-te mai bine……………nici unul din copiii preotului Stanila nu lucreaza la casa de copii…………..vorbesti aiurea frate, eu ii cunosc foarte bine.

anonim 21 decembrie 2013 at 14:13

bai nenea boieru eu am fost aseara la Vingard la casa de copii si sunt cei mai fericiti pe care i-am vazut dintr-o casa de copii.
Apropo daca tot esti ,,boier” nu ai putea rezolva BEZNA DE PE STRAZILE DIN VINGARD ca zici ca traiesc oamenii aia in pustiu, nici curent pe strada nu au.

anonim 21 decembrie 2013 at 15:34

Gika Kontra, daca cunosti situatia adu argumente, asa pe vorbe goale si eu pot scrie si de rau si de bine de oricine. Poate cei care vorbesc nu sunt in stare sa-si educe nici copiii lor darmite 13 ca parintele.
Si TSD e problema lui daca isi face campanie, copiii oricum nu pot vota, asa ca e in zadar aceasta campanie.

gigi 21 decembrie 2013 at 15:44

SATANA INTRUCHIPATA esti tu GIKA CONTRA, pentru ca numai satanele si dracu vorbeste pe cineva de rau in Postul Craciunului.
Vezi poate esti posedat……..
Daca esti asa tare de ce nu porti tu sutana?????????
sau de ce nu faci si tu gesturi de caritate?????????
Bravo celor care ajuta copiii din casele de copii indiferent de cine sunt si de apartenenta politica.

sultanu 21 decembrie 2013 at 18:41

in seara aceasta plimbandu-ma prin oras am intalnit prieteni de-ai Pdl-ului si Pnl-ului si mi-au spus ca se lucreaza la santaj incercand sa compromiteti oamenii, dar atentie nu se sperie nimeni……..

cornel 22 decembrie 2013 at 9:08

BOIERULE SUNT PRIETENUL TAU CORNEL SI STI CA IN ACEEASI PERIOADA ANII TRECUTI AMENINTAM OAMENI SI FIRME SA FACEM ROST DE BANI, ACUM CE FACI………….??????????????
APROPO, OARE CU DE BANI NE-AI DUS IN SPANIA SI LA MARE CA AM UITAT, DAR CAND IMI AMINTESC ITI SPUN………

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...