Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

ACS KSE Tg Secuiesc – CSU 2 Alba Iulia 64-65: Nicuşor Marcu – 10 victorii din 10!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deşi fără trei jucătoare de bază, Luminiţa Manta, Carmen Negru şi Bianca Voica (detaşate constant de la prima echipă), toate absente din motive medicale, CSU 2 Alba Iulia a terminat sezonul regulat în Divizia B de baschet feminin cu o victorie, scor 65-64 (16-13, 23-21, 20-9, 6-21). Formaţia condusă de Nicuşor Marcu şi Valentin Urian s-a impus în deplasare cu ACS KSE Tg Secuiesc, împotriva unei formaţii pregătită de Luiza Voina (fostă jucătoare sezonul trecut la CSU Alba Iulia), printre adversare numărându-se o altă cunoştinţă mai veche, Ana Maria Chirilă.
Punctele grupării din Cetatea Marii Uniri, ce a avut un parcurs impecabil (10 succese din tot atâtea jocuri, incluzând aici şi meciul câştigat la „masa verde” cu Călin Cent Baia Mare, retrasă în retur) au fost realizate de Florina Palco şi Andreea Beldian – câte 17, Corina Ceauşu şi Oana Precup – câte 11, Elisabeta Crecan – 7, Iulia Taltabeţ – două. În continuare, după încheierea sezonului regulat, în Divizia B urmează două turnee de sală (unul la Alba Iulia) pentru stabilirea echipei ce va promova în elită (liderul CSU Alba Iulia, ca şi următoarele două formaţii din ierarhie, CS BBALL 6 Sepsi BC Sf Gheorghe şi MC Sport Cluj-Napoca – nu au acest drept). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea