// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Accidente în Alba, soldate cu trei răniți

În data de 9 decembrie pe raza județului Alba au avut loc mai multe accidente de circulație soldate cu rănirea ușoaă a trei persoane.

ambulantaPrimul eveniment rutier s-a petrecut la ora 08.00, pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia. Potrivit IPJ Alba, “B.N.D., un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Ighiu, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşându-l. În urma accidentului pietonul a suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de B.N.D. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Câteva ore mai târziu, la ora 13.00, pe strada Ioan Buteanu din Alba Iulia, L.N.I., de 63 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroşat pe B.V., de 64 de ani, din Alba Iulia, care circula pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers. Potrivit IPJ Alba, “în urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de L.N.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

La ora 15.20, M.I.D., de 22 de ani, din comuna Vinerea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, la km 339, în afara localităţii Vinţu de Jos, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. Potrivit IPJ Alba, “în urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni în zona feţei şi a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Accidente în Alba, soldate cu trei răniți

  1. albaiulean 10.12.2014 la 12:18

    Alo ziarist…….,sa stii ca Vinerea nu e comuna,ci cartier al Cugirului ori suburbie a acestuia !

  2. Rammstein 10.12.2014 la 22:44

    Plictist e cate unu