Rămâi conectat

Sport

Accidentat, Călin Cristea nu a plecat în Antalya cu Pandurii Tg. Jiu *Unirea Alba Iulia pierde 100.000 de euro!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin Cristea 1Din pricina unor probleme medicale, mijlocaşul albaiulian Călin Cristea nu va bifa al doilea stagiu centralizat efectuat de Pandurii Tg. Jiu în Antalya. Gorjenii sunt cantonaţi în această perioadă la Lara şi au un program de 5 jocuri amicale, primul fiind câştigat împotriva unei echipe din Georgia, FK Zestafoni, scor 1-0. Antrenorul Cristian Pustai mizează miza în acest al doilea stagiu din Turcia pe un lot de 24 de jucători. Faţă de primul cantonament, axat pe pregătirea fizică, nu se mai regăsesc în lot juniorii Piţian, Negrilă, Negrescu şi Mărgărit, rămaşi la Tg. Jiu cu echipa a doua sub comanda lui Adrian Bogoi, dar şi Călin Cristea. Fotbalistul venit de la Unirea Alba Iulia este accidentat şi a rămas în ţară pentru a efectua un RMN, informează site-ul oficial al vicecampioanei, participantă în grupele Europa League.

*Unirea pierde 100.000 de euro

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu Pandurii, Călin Cristea este cotat pe site-ul de specialitate transfermarkt.de la suma de 450.000 de euro. Albaiulianul a bifat în toamnă debutul în competiţia continentală, dar a jucat destul de puţin, 12 meciuri, dintre care 4 în Europa League (142 de minute), 6 în Liga 1 (157 de minute) şi două în Cupa României (90 de minute), un total de 389 minute. La începutul lunii trecute, „U” Cluj s-a interesat de achiziţionarea jucătorului produs în Cetatea Marii Uniri, dar s-a lovit de o clauză existentă în contractul dintre FC Unirea şi Pandurii. „Alb-negrii” urmau să încaseze 100.000 de euro în cazul în care oltenii renunţau într-o formă sau alta la serviciile sale (împrumut, jucător liber, rezilierea înţelegerii). Cum Călin Cristea (va împlini 26 de ani în luna mai) îşi va încheia contractul existent la finele actualului sezon, în iunie 2014 este cert că Unirea nu va mai primi nimic, asta dacă nu se mai întâmplă nimic până la startul returului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea