Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier pe DN1 în zona localităţii Răhău. Un tânăr de 30 de ani din Sebeş, nu a păstrat o distanţa de siguranță în mers şi intrat în coliziune cu o autospecială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 15.06.2017, în jurul orelor 11.00, poliţiştii municipiului Sebeş  s-au sesizat cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 1 în zona localităţii  Răhău, judeţul Alba a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor s-a constat că M.C. de 30 de ani, din Sebeş, judeţul Alba,  în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Sibiu – Sebeş, a ajuns la km 359+935 m, nu a păstrat o distanta de siguranță în mers faţă de o autospecială care mergea în faţa sa, condusă de V.I de 60 de ani din Vinţu de Jos, judeţul Alba şi intrat în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului, B.E. de 58 de ani din comuna Șugag, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul Județean Alba pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea