Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier pe DN1 in Alba: Un pieton beat a fost lovit de un șofer, care a plecat de la locul faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT rutier pe DN1 in Alba: Un pieton beat a fost lovit de un șofer, care a plecat de la locul faptei

La data de 13 decembrie, în jurul orei 09.30, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, din localitatea Rădești, județul Alba, cu privire la faptul că, în jurul orei 07.00, a fost victima unui accident rutier.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 1, la kilometrul 416 + 500 metri, a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer, în urma unei discuții scurte cu victima, a părăsit locul producerii accidentului, fără a anunța poliția.

În urma accidentului, bărbatul ar fi suferit leziuni corporale ușoare și ulterior a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Citește și: Accident rutier la Cugir: O persoană a ajuns la SPITAL, după ce a fost acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni

La scurt timp după producerea evenimentului, polițiștii au reușit identificarea conducătorului auto, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Aiud.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat negativ, pentru primul și a evidențiat faptul că pietonul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință Jandarmii din Alba sunt alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată în urma unui tragic infarct. Aceștia au pus mână de la mână […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea