Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier pe DN 74: O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în șanț

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Masina-rasturnataPoliţia oraşului Zlatna a fost sesizată, luni după-amiază, cu privire la faptul că pe D.N. 74, pe raza localităţii Galaţi, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că O.A.C., o tânără în vârstă de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia  Alba Iulia – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la kilometrul 75,   într-o curbă, s-a răsturnat în şanţul de pe marginea carosabilului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului, conducătoarea auto şi o altă tânără, în vârstă de 24 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat Mai mulți localnici din satul Șpring s-au mobilizat la apelul primarului Iulia Stănilă și au dat o mână de ajutor la curățarea și vopsirea gardurilor celor două biserici din sat. Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, împreună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea