Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Șona: Un tânăr șofer aflat sub influența alcoolului și-a abandonat mașina distrusă și a fugit de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Polițiștii din Şona au efectuat cercetări, noaptea trecută, pentru depistarea unui șofer care a provocat un accident rutier și apoi a fugit.

S-a stabilit că F.P. de 21 de ani din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Jidvei – Blaj, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar în localitatea Şona, într-o curbă spre stânga, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un autocamion după care a ricoşat pe trotuar unde a lovit un stâlp de susţinere a firelor electrice. După accident conducătorul auto și-a abandonat autoturismul şi a părăsit locul accidentului fiind identificat la scurt timp de poliţişti.

Deoarece emana miros de alcool, tânărul a fost solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipiului Blaj unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma consultului de specialitate acesta a fost diagnosticat cu traumatism hemitorace stâng şi traumatism abdominal, refuzând internarea.

În continuare se efectuează cercetări faţă de numitul F.P., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau alte substanţe” şi „Părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” fapte pedepsite de 336, alin 1, art. 338, alin.1din Codul penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea