Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Sebeș – femeie lovită de un scuter, pe trecerea de pietoni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie a fost rănită ușor, luni în jurul orei 14.00, într-un accident rutier produs pe str. Lucian Blaga din Sebeș.

Potrivit polițiștilor, victima a fost acroșată de un motociclu, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni.

La locul accidentului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Femeia accidentată are 49 de ani. Aceasta traversa strada regulamentar în momentul în care a fost surprinsă și accidentată de conducătorul motociclului – un bărbat de 35 de ani, din municipiu. În urma impactului victima a acuzat dureri la nivelul membrului inferior drept și a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale de specialitate, fără să necesite internare.

UPDATE 2:La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că Adrian I., de 35 ani, din Sebeş, în  timp ce conducea o motocicletă proprietate personală, pe strada Lucian Blaga, ajuns la intersecţia cu strada Călăraşi, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 49 ani, din Gârbova,  care se afla angajată în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, intrând în coliziune cu aceasta. Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge. Victima  a fost transportată  la Spitalul Municipal Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu contuzii la nivelul gambei, toracelui şi entorsă la genunchiul drept, rămânând internată pentru continuarea investigaţiilor. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea