Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident rutier la Rădești: Un mopedist fără permis s-a izbit de o mașină condusă de o tânără de 22 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc luni, 21 iunie, pe raza localității Mescreac, unde un tânăr de 20 de ani, din Mihalț, care conducea un moped, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

La data de 21 iunie 2021, în jurul orei 23.20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au intervenit, pe raza localității Meșcreac, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un moped, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără, de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea