Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Oarda de Jos. O tânără de 19 ani acroșată în timp ce traversa drumul

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident-noaptea-politieUn accident rutier a avut loc azi-noapte în jurul orei 5.50 în zona fabricii Elit din cartierul Oarda de Jos, din Alba Iulia.

O tânără de 19 ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului a fost accidentată de un autovehicul care circula regulamentar. Victima a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în momentul în care, un bărbat de 64 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, în zona intersecției DN 1 cu strada Biruinței din cartierul Oarda de Jos, a accidentat o femeie de 19 ani din localitateaVăleni, care traversa carosabilul neregulamentar.

UPDATE raport IPJ Alba: “La locul producerii accidentului, poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor efectuate că Iosif B., de 65 ani,  din municipiul Oradea,  în timp ce conducea o autoutilitară, din directia Sebes – Alba Iulia, a surprins şi accidentat pe Maria P., de 19 ani, din judeţul Alba, care a traversat strada prin loc nepermis şi nesemnalizat corespunzător.

In urma producerii accidentului victima a suferit leziuni corporale, fiind transportată la Spitalul Judeţean Alba, fara a rămâne internată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de “vatamare corporala din culpa”, faptă prev. si ped. de art. 184 alin.1 si 3 din Codul Penal.

.foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea