Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier la Mănărade – doi răniți după ce un autoturism a lovit un gard

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Blaj au fost sesizaţi, vineri seara, cu privire la faptul că, pe raza localităţii Mănărade, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a constatat că C.R.E., de 18 ani, din Blaj, în timp ce conducea cu autoturism pe strada Principală din Mănărade, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o minoră în vârstă de 15 ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul, rezultatul fiind negativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea