Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier la Ighiu – coliziune între două autovehicule

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs la Ighiu (pe DJ 107 H, la intersecția spre Bucerdea Vinoasă) duminică după-masă.

La fața locului se desfășoară cercetări. Patru persoane, aflate în autovehicule primesc îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Din primele date de la locul accidentului rezultă că șoferul unei Dacii a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism VW Golf. O femeie, pasageră pe locul din dreapta în Dacie a fost rănită și a fost transportată cu ambulanța la spital iar un pasager din Golf care acuza dureri au primit îngrijiri medicale la fața locului.

UPDATE 2:Poliţiştii au stabilit că Ioan O., de 63 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 H, pe raza loc Ighiu, nu a adaptat viteza de circulaţie la condiţiile de drum și a pierdut controlul direcției autoturismului care a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o tânără de  22 ani, domiciliata în comuna Ighiu.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui Ioan O. (fractura gleznă stângă, traumatism cranio-facial) şi rănirea uşoară a tinerei de 22 de ani şi a altor două persoane de 24 de ani şi respectiv 25 de ani, pasageri în cele două autoturisme.

Ambii conducători auto  au  fost testați cu aparatul etilotest marca Drager care a evidențiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă faptă pedepsită de  art. 184 al. 1 si 3, Cod Penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea