Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident rutier la Cugir: 5 tineri au fost răniți grav după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un gard

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un echipaj de la Garda Sebeș a acționat noaptea trecută pentru descarcerare la un accident rutier produs în jurul orei 3.00, pe str. Râul Mare din Cugir.

Potrivit cercetărilor efectuate la fața locului șoferul unui autoturism Audi – M.C.V., de 33 de ani, din Cugir, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens, a părăsit carosabilul și a lovit cu mașina gardul unei locuințe.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma impactului, atât șoferul cât și pasagerii din autoturism – două fete și doi băieți cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani, toți din Cugir, au suferit răni grave, fiind transportați de urgență cu ambulanțele SMURD la Spitalul Județean Alba.

Polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volan avea permisul suspendat din data de 4 aprilie a.c. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Doi dintre tinerii răniţi au fost transportaţi cu elicopterul SMURD la Târgul Mureş unde primesc îngrijiri de specialitate.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 20.04.2014, ora 03.05, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Râul Mare din Cugir, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.C.V., de 33 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Râul Mare din Cugir, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în gardul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto precum şi doi tineri de 16 şi 26 de ani şi două tinere de 17 şi 37 de ani, pasageri în autoturism au suferit leziuni grave (traumatisme şi fracturi) şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia. Ulterior, două dintre victime au fost transportate la un spital din Târgu Mureş, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că M.C.V., conducătorul autoturismului, avea permisul de conducere reţinut din data de 04.04.2014. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate faţă de M.C.V. sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere cu permisul suspendat. 

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea