Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Blaj: Femeie acroșată de un autoturism pe trecerea de pietoni – șoferul neatent efectua o manevră de mers înapoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Blaj a ajuns la spital, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a fost acroșată de o mașină pe o trecere de pietoni de la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Simion Bărnuțiu din municipiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că Z.I.C., de 29 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi împrejurare în care a surprins și accidentat pe o femeie în vârstă de 65 de ani, din Blaj, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea