Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier cu victime pe DN 74, produs de un șofer din Zlatna cu 0,35 alcolemie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii rutieri din Zlatna cercetează împrejurările producerii unui accident de circulaţie pe raza localităţii Pătrângeni

 

Potrivit IPJ Alba, “joi, 05 noiembrie, ora 21.10, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Zlatna au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe raza localităţii Pătrângeni, judeţul Alba.

 

La faţa locului, echipa operativă a stabilit că un tânăr de 24 ani, din oraşul Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 30 de ani din municipiul Alba Iulia.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 24 de ani şi a pasagerei aflate în autoturismul condus de acesta, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

 

Conducătorul auto de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,35 mg./l alcool pur în aerul expirat.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii accidentului rutier.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea