Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident pe DN 1 intersecție cu Galda de Jos. Sensul Teiuș – Alba Iulia blocat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident-rutier2Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orelor 17.40, pe DN 1 intersecție cu Galda de Jos.

Sensul de mers Teiuș – Alba Iulia este blocat, circulându-se alternativ pe celălălat sens, până ce carosabilul va fi degajat iar polițiștii vor finaliza cercetările la fața locului.

În accident au fost implicate două autoturisme. Potrivit IPJ Alba, o femeie de 62 de ani, pasageră în una dintre mașini, a fost rănită ușor în urma impactului.

UPDATE 18.50: Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri. Pentru că acuza dureri în zona pieptului, victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. În coliziune au fost implicate o Dacia Logan înmatriculat în AB şi un Suzuki de teren, înmatriculat în județul Cluj.

UPDATE: Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că H.B.S., de 40 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism de care era ataşată o remorcă, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj Napoca, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului conducătorul primului autoturism şi o femeie în vârstă de 62 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni corporale uşoare (contuzii).

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea