Rămâi conectat

Actualitate

Accident mortal la Vadu Moţilor. Un bărbat a decedat după ce căruţa în care se afla s-a răsturnat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident mortal s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.30 la Vadu Moţilor. Un bărbat a decedat după ce căruţa în care se afla s-a răsturnat în timp ce se deplasa pe Dealul Frumos.

Un echipaj de poliţie se află la locul accidentului pentru cercetări.

UPDATE: Din primele cercetări ale poliţiştilor, persoana decedată este un bărbat în vîrstă de 60 de ani din Vadu Moţilor. A mai fost rănit în urma impactului şi fiul acestuia în vîrstă de 30 de ani. Accidentul s-a produs în momentul în care caii înhămaţi la căruţă s-au speriat şi au fost scăpaţi de sub control, răsturnând atelajul.

UPDATE raport IPJ Alba: „La data de 22.11.2012 orele 19.20,  poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Vadul Moţilor, în locul numit Dealul Frumos, a avut loc un eveniment soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare care, din primele cercetări efectuate a stabilit faptul că N.N., de 60 de ani, din  din primele cercetări efectuate a stabilit faptul că aţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub  comuna Vadu Moţilor, împreună cu fiul său, de 34 de ani, se deplasau cu o căruţă încărcată cu lemne pe un câmp.

La un moment dat caii s-au speriat iar căruţa s-a răsturnat, împrejurare în care N.N. s-a lovit cu capul de o piatră. În urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat la locul producerii accidentului.  Cercetările sunt continuate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea