Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident mortal într-o pădure din Blaj. Bărbat de 65 de ani prins sub roata unui tractor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident_tractor_tren_covasnaUn bărbat de 65 de ani din satul Mănărade, localitate ce aparține administrativ de municipiul Blaj, a decedat astăzi în pădurea din locul numit Fruntea Mănărăzii.

Potrivit IPJ Alba, din primele informații, nenorocirea s-a produs în timp ce victima, împreună cu alți doi bărbați, adunau lemne de foc din pădure.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bărbatul de 65 de ani se afla la volanul tractorului, roțile din față ale autovehiculului  s-au rupt, iar acesta a fost aruncat afară din cabină. În urma căzăturii acesta a decedat pe loc, suferind leziuni foarte grave la cap.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență polițiștii și o ambulanță. Urmează ca oamenii legii să stabilească exact împrejurările în care s-a produs teribilul accident.

UPDATE:La data de 09.10.2014, orele 13.00, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată despre faptul că într-o exploatare forestieră situată pe raza satului Mănărade, a avut loc un accident in urma căruia o persoană si-a pierdut viaţa. La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Blaj, care din primele cercetări a stabilit că victima, un bărbat de 65 de ani, din municipiul Blaj, conducea pe un drum forestier, un tractor la care era ataşată o remorcă încărcată cu lemne. La un moment dat, datorită unei defecţiuni tehnice apărută la sistemul de rulare al tractorului, (ruperea ansamblului faţă), o parte din încărcătura de lemne s-a răsturnat peste tractorul care nu era prevăzut cu cabină, accidentându-l mortal pe tractorist. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj în vederea efectuării necropsiei şi  stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

fot arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja, la Primăria Municipiului Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: Vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja, la Primăria Municipiului Sebeș Marți, 7 mai 2024, începând cu ora 17.00, la Primăria Municipiului Sebeș va avea loc vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja. Evenimentul aduce în atenția publicului lucrările unui talentat pictor local și are o dublă semnificație pentru autorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea