Rămâi conectat

Curier Județean

Accident la Vadu Moților: Un bărbat a fost rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea, într-o râpă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pompierii de la Pichetul Câmpeni au acționat, luni după amiază, pentru salvarea unui bărbat implicat într-un accident produs la Vadul Moților.

Din primele informații rezultă că este vorba despre șoferul unui tractor, care s-a răsturnat cu autovehiculul într-o râpă. La locul evenimentului, pompierii au constatat că acesta nu este încarcerat și este conștient. I s-a acordat primul ajutor, după care a fost trasportat la spital.

UPDATE: Accidentul a fost anunțat prin 112. Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că C.G., de 55 de ani, din Vadu Moților, în timp ce transporta material lemnos, în locul cunoscut sub numele de Valea Pojorâtei, s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea. Bărbatul a fost proiectat din cabină în albia pârâului și a suferit leziuni grave în zona capului și a toracelui. El a fost transportat la Spitalul Orășenesc Câmpeni și apoi a fost transferat la Spitalul Județean Alba, pentru investigații și tratament medical de specialitate.  (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare