Rămâi conectat

Curier Județean

Accident la Șard: Tânăr motociclist rănit grav după ce a provocat un carambol rutier pe DJ 107 H

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 11.09.2016, în jurul orei 17.00, pe DJ 107 H, pe raza localităţii Şard, D.R.V., de 20 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce circula pe un motociclu, nu a păstrat o distanta corespunzătoare în mers faţa de un motociclu ce circula în faţa sa, condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Ighiu, întrând în coliziune cu acesta.

motociclist ranit08În urma impactului, primul motociclu a fost proiectat într-un autoturism ce era condus de un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, D.R.V. a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că D.R.V. nu poseda permis de conducere, iar motocicleta condusă de acesta nu era înmatriculată în circulaţie. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, care, pentru şoferul autoturismului a indicat rezultat negativ, iar pentru conducătorul de 27 de ani al motociclului, a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea