Accident la Șard: Tânăr motociclist rănit grav după ce a provocat un carambol rutier pe DJ 107 H

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La data de 11.09.2016, în jurul orei 17.00, pe DJ 107 H, pe raza localităţii Şard, D.R.V., de 20 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce circula pe un motociclu, nu a păstrat o distanta corespunzătoare în mers faţa de un motociclu ce circula în faţa sa, condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Ighiu, întrând în coliziune cu acesta.

motociclist ranit08În urma impactului, primul motociclu a fost proiectat într-un autoturism ce era condus de un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma accidentului, D.R.V. a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că D.R.V. nu poseda permis de conducere, iar motocicleta condusă de acesta nu era înmatriculată în circulaţie. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, care, pentru şoferul autoturismului a indicat rezultat negativ, iar pentru conducătorul de 27 de ani al motociclului, a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei