Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident la Loman, din cauza vitezei, soldat cu rănirea unei femei de 75 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 6 noiembrie, în jurul orelor 14.20, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că la raza localităţii Loman a avut loc un accident  rutier.

politiaDin primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că R.C.N., de 20 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 51, în direcţia Pleș – Loman, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi comună.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 75 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportată la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea