// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Accident la Crăciunelu de Jos: Un tânăr care a condus băut s-a izbit de gardul unei case, iar apoi a plecat de la locul faptei

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 19,30, poliţiştii Secţiei 5 Poliție Rurală Blaj, au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Tudor Vladimirescu din Crăciunelu de Jos.

Un tânăr de 19 ani, din Crăciunelu de Jos, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în gardul unui imobil.

După producerea accidentului, tânărul a părăsit locul producerii lui, fiind identificat, de către poliţişti, la domiciliul său.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419