Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Accident în lanț pe DN1, în zona intersecției de la Oarda. Trafic rutier blocat pe sensul Alba Iulia – Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

accident-rutier2

 Un accident rutier în lanț  a avut loc astăzi în jurul orelor 14.10, pe DN1, la ieșirea din Alba Iulia înspre Sebeș, în zona stației Petrom din Oarda. 

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este blocat pe sensul Alba Iulia – Sebeș.

În accident au fost implicate trei autovehicule, iar o persoană care a fost rănită în urma impactului a fost transportată la spital.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, circulația rutieră pe sensul Alba Iulia-Sebeș a fost deviată prin Oarda, pentru a se evita supra-aglomerarea traficului rutier.

Din primelecercetări, accidentul s-a petrecut în momentul în care șoferul unei autoutilitare care nu a respectat distanța regulamentară față de autoturismul ce circula în fața sa, a intrat în acesta, proiectându-l pe sensul opus de mers. Aici, mașina a fost acroșată de o mașină de teren care circula regulamentar.

Două dintre autovehiculele implicate în accident sunt înmatriculate în județul Cluj, respectiv municipiul București. Victima a fost transportată în stare conștientă la Spitalul Județean de Urgență Alba. Era pasageră în autoturismul înmatriculat în județul Cluj.

UPDATE IPJ Alba: La data de 4.12.2013, ora 13:58, pe DN 1, la Km. 374, pe raza municipiului Alba Iulia, M.I.I., de 39 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea o autospecială în direcţia Alba Iulia – Sebeș, nu a păstrat distanța corespunzătoare faţă de un autoturism condus de C.I.E., de 31 de ani, din Alba Iulia,intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma accidentului şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare iar o tânără în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia, pasageră în același autoturism, a suferit leziuni la nivelul braţului drept şi al omoplatului, rămânând sub supraveghere medicală în spitalul din Alba Iulia. Cercetările sunt continuate.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 50 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 13.000 lei și două permise reținute

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Peste 50 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 13.000 lei și două permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea