Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident în Alba: O șoferiță de 70 de ani și soțul ei, transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două persoane din Cugir, soț și soție, de 76, respectiv 70 de ani, au fost transportați, joi, la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile, în urma unui impact după o depășire neregulamentară pe un drum național din Alba.  

politiaPotrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba o șoferiță de 70 de ani, în timp ce se deplasa dinspre Cugir spre Sebeș, a încercat să depășească un TIR, însă a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care venea din sensul opus de mers.

”În urma impactului, șoferița a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Ea și soțul ei, de 76 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Alba.

Accidentul s-a produs pe DN 7, în afara localității Blandiana, iar persoana vinovată de producerea accidentului a condus un Seat înmatriculat în Alba.

Șoferul mașinii cu care a intrat în coliziune nu a fost rănit.

UPDATE IPJ Alba: La data de 05.01.2017, în jurul orelor 13.15, pe DN 7, la kilometrul 340, în  afara localității Blandiana, I.S., o femeie de 70 de ani, din Cugir, în timp ce  conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui tir, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 36 de ani, din Cugir.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un bărbat de 76 de ani, din Cugir, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea