Rămâi conectat

Actualitate

Accident în Abrud, la intersecţia străzilor Decebal şi Avram Iancu. Au intrat cu mașina în stâlp

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în jurul orei 9.45, la intersecția străzii Decebal cu strada Avram Iancu din localitatea Abrud. Un autoturism a intrat în plin  într-un stâlp iar două persoane din comuna Bucium au fost rănite și transportate la spital.

Din primele informații oferite de polițiștii ajunși la fața locului, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum. În autoturism se aflau trei bărbați din satul Cerbu, comuna Bucium.

Șoferul autoturismului este singurul care nu a fost rănit. Unul dintre cei doi pasageri transportați la spital a suferit leziuni mai severe, dar se află sub supravegherea medicilor.

Vom reveni cu amănunte.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea