Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| Accident GRAV între Crăciunelu de Jos și Cistei: Trei persoane rănite, după impactul dintre două mașini. Trafic BLOCAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO UPDATE| Accident GRAV între Crăciunelu de Jos și Cistei: Trei persoane rănite, după impactul dintre două mașini. Trafic BLOCAT

Un accident rutier a avut loc vineri după-masa, în jurul orei 16.30, între Crăciunelu de Jos și Cistei. Două persoane au rămas încarcerate după impactul dintre două mașini. Traficul rutier este oprit pe DN 14 B.

Citește și: Coliziune între două autoturisme in Lunca Târnavei: Un șofer de 29 de ani a intrat pe contrasens

Garda de interventie Blaj intervine cu trei autospeciale pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la evenimentul produs între localitățile Crăciunelu de Jos și Cistei.

Din informațiile preliminare ar fi vorba de 2 auto implicate, posibil doua persoane încarcerate.

UPDATE ora 17.05: La sosirea forțelor de intervenție la locul accidentului toate persoane erau ieșite din autoturisme. Până la momentul de față, 3 persoane au fost asistate medical, prezentând multiple traumatisme.

Traficul rutier a fost reluat pe o bandă de circulație, în jurul orei 17.20.

UPDATE IPJ: La data de 22 decembrie 2023, în jurul orei 16,30, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târnăveni, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14 B, în direcția Cistei – Blaj, la kilometrul 10 +100 de metri, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 70 de ani, din Aiud. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară care era condusă de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Blaj.
În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism și o tânără de 22 de ani, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.
Conducătorii celor 3 autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Daune morale de 5.000 de euro, de la Statul Român, pentru fostul lider spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru – Decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Daune morale de 5.000 de euro, de la Statul Român, pentru fostul lider spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru – Decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia Fostul lider spiritual și „guru” al organizației și școlii de yoga MISA (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut), Gregorian Bivolaru, a obținut, definitiv, daune financiare din partea Statului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea