Rămâi conectat

Actualitate

Accident de muncă mortal la fabrica de pavaje Semmelrock Stein din Teiuș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident de muncă mortal la fabrica de pavaje Semmelrock Stein din Teiuș

Un bărbat de 33 de ani din Alba a decedat în urma unui accident de muncă petrecut vineri spre sîmbătă noaptea, în jurul orei 5.00, la fabrica de pavaje Semmelrock Stein din Teiuș, situată la intrarea în Beldiu.

Din primele informaţii, victima, în timp ce curăţa presa hidraulică, a fost lovită mortal în zona capului, decedând pe loc.

Poliţiştii şi inspectorii ITM Alba s-au deplasat la locul accidentului şi au început o anchetă pentru a stabili exact condiţiile în care tînărul şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului.

UPDATE raport IPJ Alba: În dimineaţa zilei de 15.09.2012, Poliţia oraşului Teiuş a fost sesizată  prin 112 cu privire la faptul că la o fabrică de pavaje din Teiuş s-a produs un accident de muncă în urma căruia o persoană a decedat.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului, însoţită de tehnician criminalist şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, din primele cercetări efectuate, a stabilit că B.A.I., de 32 de ani, din Teiuş, angajat al societăţii comerciale care deţine fabrica, în timp ce efectua operaţiuni de curăţare a unei prese hidraulice, datorită neatenţiei, a fost lovit în zona capului de utilajul care se afla în funcţiune, decedând pe loc.

Cadavrul a fost  depus la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

 Cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Teiuş, împreună cu specialiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţia legală de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea