Rămâi conectat

Actualitate

Accident auto pe DN1, în zona Cut, lângă Sebeş. 2 victime încarcerate într-un Logan

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier între un TIR şi un autoturism a avut loc sâmbătă, 26 mai, în jurul orei 15.30, pe Dn 1, în zona Cut, la circa 15 km de la Sebeş în direcţia Sibiu.


Un TIR înmatriculat în Turcia a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Dacia Logan, proprietatea SC Straco Group, compania care efectuează lucrările din zona Sebeşului pentru bucata de autostrada Orăştie -Sibiu.

Doi bărbaţi, dintre care unul a ajuns în stare gravă la spital, au necesitat intervenţia serviciului de descarcerare al ISU, care a salvat victimele dintre fiarele contorsionate ale Loganului.

Potrivit IPJ Alba, în timp ce autoturismul era angajat pentru a face virajul spre stânga, spre localitatea Cut, un TIR maca Renault, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, nu a mai putut încetini suficient şi a intrat în plin în maşina care circula regulamentar. În urma impactului autoturismul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

Cel mai grav rănit a fost S.T. de 57 de ani, din Călăraşi, pasager pe scaunul din dreapta al Loganului, care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, în comă de gradul II şi cu multiple traumatisme. Bărbatul care se afla la volanul autoturismului, P.I.A. de 55 de ani din Orăştie, a suferit leziuni uşoare, fiind transportat pentru îngrijiri la spitalul din Sebeş.

 

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Circulația pe Valea Oltului, ÎNCHISĂ, timp de o lună, de mâine, 8 iulie 2024. Care sunt variantele ocolitoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Circulația pe Valea Oltului, ÎNCHISĂ, timp de o lună, de mâine, 8 iulie 2024. Care sunt variantele ocolitoare Circulaţia rutieră va fi închisă de mâine, zilnic între orele 6:00 şi 20:00, pe Drumul Naţional 7, Valea Oltului, pe o porţiune de 8 kilometri, între Boiţa şi Lazaret. Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea