Rămâi conectat

Curier Județean

ABRUD: Spărgători de locuințe identificați de polițiști – au furat în 6 luni bunuri de 5.500 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud îi cercetează penal pentru furt pe un bărbat de 30 de ani şi un minor, ambii din localitate, care au sustras bunuri din case nelocuite, în septembrie 2013 şi ianuarie 2014.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că la începutul lunii ianuarie 2014, T.G.F., de 30 de ani, din Abrud, folosindu-se de chei potrivite, a pătruns în apartamentul nelocuit aparţinând unei femei din Abrud şi a sustras bunuri în valoare de 1.500 lei (o butelie pentru aragaz, un aspirator, seturi de tacâmuri, pahare şi căni, o haină din blana si două cuverturi).

Poliţiştii au stabilit, de asemenea, că în cursul lunii septembrie 2013, T.G.F., împreună cu un minor în vârstă de 15 ani, din Abrud, folosind acelaşi mod de operare, au pătruns într-o casă nelocuită din localitate şi au sustras bunuri de uz casnic, în valoare de 4.000 de lei.

În ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50 %.

Faţă de cele două persoane bănuite de comiterea furturilor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi identificării eventualilor complici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea