// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

A vrut să fure dintr-o mașină parcată pe o stradă din Alba Iulia, dar a fost surprins de proprietar și a fugit. Tânăr din județul Mureș, identificat de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată luni, 29 ianuarie, poliţiştii din Alba l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, ca bănuit de comiterea unei tentative de furt.

Se pare că, în noaptea de 28/29 decembrie 2017, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, într-un autoturism parcat pe strada Traian din Alba Iulia, cu scopul de a sustrage bunuri, însă a fost surprins de proprietarul autoturismului şi a fugit fără a reuşi să fure nimic.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat precum şi pentru documentarea întregii lui activităţi infracționale.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419