Rămâi conectat

Curier Județean

A provocat un accident rutier în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice: Bărbat din Pianu, reținut de către polițiști pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Pianu, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut de către polițiștii din Alba, fiind cercetat pentru săvârșirea unor infracțiuni rutiere, precum conducerea sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au reținut pe un bărbat din Pianu care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

La data de 26 martie 2021, polițiștii Serviciului Rutier Alba au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față un bărbat de 42 de ani, comuna Pianu, județul Alba, care în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Vințu de Jos, ar fi provocat un accident rutier, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Informații de background:

La data de 25 martie 2021, în jurul orei 14.35, pe DN 7, la km 333, un bărbat de 42 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de depășire a unei coloane de autoturisme și intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care se afla oprită în coloană.

În urma accidentului rutier, o femeie de 42 de ani, pasageră în primul autovehicul, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de a 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul primului autoturism, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și negativ pentru ceilalți doi șoferi.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea